EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

Cisco – NetApp integrált infrastruktúra: FlexPod

A 2014. november 6-án a Hotel Aquaworldben megtartott szakmai délelőttünk témája a Cisco és a NetApp gyártók által közösen fejlesztett FlexPod integrált infrastruktúra megoldás volt. A hardvergyártók nagyjai a szerver, tároló, hálózati és a felügyeleti eszközök integrációjával igyekeznek az infrastruktúrát egyszerűbbé és megbízhatóbbá tenni. Ezek közül (holtversenyben) a legsikeresebb a FlexPod. A Cisco az UCS (Unified Computing System) koncepció mentén már öt éve egy rendszerben fejleszti a szerver, hálózati és felügyeleti eszközöket. Ehhez illeszkedik az adatvédelmet, a változáskezelést legjobban segítő NetApp tárolótechnika.


Rendezvényünkön a gyártók képviselőinek előadásai után beszámoltunk a néhány hónapja üzembe állított, kiemelkedő teljesítményű, üzembiztonságú MetroCluster FlexPod megvalósításunkról.


Amennyiben a megoldás iránt érdeklődik, vagy az előadások anyagait szeretné megkapni, kérjük jelezze az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.