EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

IT Infrastruktúra

Alkalmazott megoldási elemeink:

nutanix-300

A számítási, tárolási és hálózatkezelési funkciók egyesítése hiperkonvergens rendszerben teljesen új alapokra helyezi az IT infrastruktúrát, egyben gondoskodik a korlátlan bővíthetőségről, valamint az egyszerű üzemeltetésről.

   
 it-infrastruktura-1 A szerver- és tároló egyszerűsítés, központosítás (konszolidáció). A szerverek fizikai integrációjával (penge / blade felépítés) és az adattárolás központosításával (SAN) az eszközeink jobban hasznosulnak, biztosabb az üzemeltetésük, felügyeletük. Szükség esetén a kapacitások bővítése is egyszerű, tervezhető.
   
 it-infrastruktura-2 A szerver- és tároló-virtualizáció megoldásokkal a beruházásaink meg jobban hasznosulnak, ráadásul ad-hoc igényeknek is gyorsan meg tudunk felelni.
   
 it-infrastruktura-3 Az egységes módon, Ethernet kapcsolaton megvalósított kommunikációs LAN és tároló (SAN) hálózat a teljes rendszer egyszerűsödése felé hat. A bevált, Gigabit és 10Gb Ethernetre alapozott iSCSI SAN és FCoE (Fibre Channel over Ethernet) tárolóhálózati megoldások kiváló teljesítményűek, és a legkisebb vállalatok számára is megfizethetők.
   
it-infrastruktura-4 A növekvő adatmennyiség, a szűkülő mentési idő, az elvárt igen rövid adat visszaállítási idő, az adatvesztés minimalizálása mind olyan szempontok, melyek lemez-alapú Disk-to-Disk (D2D) rendszerű mentési megoldásokat helyezik előtérbe.
   
 it-infrastruktura-5 A központi alkalmazás kiszolgálási megoldásokkal túlléphetünk a kaotikus PC hálózatok gondjain. Terminál és virtuális munkahely (VDI – Virtual Desktop Infrastructure) rendszerek bevezetésének tapasztalatai ezt egyértelműen igazolják.
   

it-infrastruktura-6-3

 

A központosított, integrált rendszer felügyelete (Systems Management) a hagyományosan osztott jellegűnél jóval egyszerűbb, azonban elengedhetetlen is egyben!
Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.