EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

Infrastruktúra tervezési tanácsadás

Az informatikai szolgáltatások minőségét alapvetően meghatározza az üzemeltetett informatikai infrastruktúra teljesítménye, üzembiztonsága, változáskezelési képessége. Folyamatosan változó világunkban a technológiák és trendek napi követése nem könnyű feladat, ezáltal azoknak a rendszereknek a kiválasztása sem, melyek segítségével az üzleti igények kiszolgálását optimálisan lehet végrehajtani. Szolgáltatásunk keretében ebben tudunk segítséget nyújtani, szakértő kollégánk támogatásával a meghatározott igényeknek megfelelni képes informatikai rendszer kerül kialakításra.

- Elvégezzük a meglévő rendszer átvilágítását, közös egyeztetések során felmérjük az esetleges hiányosságokat, problémákat, kitérünk azokra a jövőbeli elvárásokra, amelyekre fel kell a rendszert készíteni
- A vállalat terveivel összhangban kidolgozzuk azokat a legjobb ár/érték arányú javaslati alternatívákat, amelyekkel optimalizálni lehet az informatikai infrastruktúra működését, és egyben alkalmazkodnak a jövőben várható változásokhoz is.
- A kiválasztás után elkészítjük a kivitelezésre szánt infrastruktúra rendszertervét.

A fentiekre garanciát jelent kollégáink hasonló projektekben szerzett tapasztalata, valamint a nagyvállalati informatikai rendszerek építésében és üzemeltetésében megszerzett és folyamatosan naprakészen tartott ismeretei.

Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.