EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

Cisco hálózat és szerverek

A Unified Computing System (UCS) a Cisco integrált vagy – egy másik erre célra alkalmazott meghatározással – konvergens infrastruktúra építőkészlete. Az UCS egymáshoz fizikailag, felügyelet és működtetés szerint is szorosan integrálja a feldolgozó (szerver), hálózati, tároló és virtualizáció elemeket.
A Cisco rack és penge kivitelű szerverei azonos funkcionalitással illeszkednek a rendszerbe. A szerverek az UCS rendszerben – javasolt módon – állapot nélküliek, a központi UCS Manager felügyeleti eszközzel, az adott igénynek megfelelően tudjuk a szerver személyiségét (F/W, MAC és WWN címek, stb.) meghatározni, változtatni.

Az UCS blade és ennek mini változata a végletekig leegyszerűsíti a szerverek hálózati összeköttetését, minimálisra szorítva a kábelek számát.

Az UCS szerverek és hálózat NetApp FAS adattárolókkal szorosan illesztett, egy felületről menedzselt és működtetett integrációja a FlexPod. Az UCS és a NetApp egyenként is kiemelkedő változáskezelő képessége összeadódva egyedülállóan rugalmas, az igényeket gyorsan kielégítő rendszert eredményez.
Ügyfeleinknél sikerrel vezettünk be FlexPod adatközponti rendszereket. Keressen minket a további részletekért!

Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.