EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

Citrix, Parallels alkalmazás szolgáltatás

A felhasználói munkahelyi funkcionalitást a helyi PC vagy notebook állapotától függetlenítő terminál vagy virtuális munkaasztal (VDI) működési mód vonzó azon vállalatok számára, akik a PC munkahelyek üzemeltetési nehézségeivel küzdenek. Egyes, kritikus fontosságú alkalmazást ezekkel a technikákkal a teljes munkaasztal (desktop) megváltoztatása nélkül is publikálni tudunk a felhasználók számára.

A Citrix szoftvergyártó mintegy két évtizede az élharcosa a központosított munkafelület és alkalmazás kiszolgálásnak. A legelső többfelhasználós Windows megalkotása is a Citrix munkája volt, majd később ezeket a kódokat a Microsoft beemelte saját termékeibe.

A Citrix XenApp és XenDesktop szoftverek a központosított alkalmazás-publikálás, vékonykliens kiszolgálás legkifinomultabb eszközei. Számos Citrix szoftverre alapozott rendszert hoztunk létre, és támogatunk.

A kombinált terminál és VDI szolgáltatások megvalósításának egy költségkímélőbb eszköze a Parallels Remote Application Server (korábban 2X szoftver néven volt ismert). A Parallels terméke közelíti a Citrix funkcionalitást:

  • Terhelés és egyéb paraméterek szerint állítható terhelés megosztás terminál szerverek között (hasonlóan a Citrix XenApp-hoz)
  • VDI munkaasztalok, terminál szerverről kiszolgált alkalmazások publikálása a felhasználói munkaasztalra vagy portálról, intranetről
  • VDI farm menedzsment – VMware, Hyper-V, Citrix XenServer kiszolgálók
  • Microsoft RDP 7, RemoteFX integráció – kétirányú hang, Windows Media Player átirányítás
  • Univerzális nyomtató meghajtók, szkenner-kezelés
Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.