EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

Druva végponti adatmentés

Az adatvédelem stratégiai hadszíntere a központi rendszer, azonban jelentős veszteségek érnek minket a felhasználói PC-kről, hordozható gépekről elvesző adatok miatt is. Az adat-központosítási törekvések ellenére – nemzetközi felmérések szerint – a vállalati adatok 30-40%-a csak felhasználói PC-ken, hordozható eszközökön van meg. Ugyanakkor a felhasználói gépeken tárolt adatokat a vállalatoknak csak egy kisebb része menti rendszeresen.
Több elemző, pl. Gartner szerint is a Druva cég a végponti adatmentés legjobb szoftverét kínálja. A Druva inSync szoftverkliensek Windows, Linux, iOS, Android operációs rendszerekről is mentik az adatokat. A szoftver titkosítva, tömörítve tárolja az adatokat. Hasonlóan más adatmentő termékhez, a központi mentésbe bevont adat a Druvánál is felhasználható a közérdekű adatok publikálására is.

A Druva inSync szoftver az Office365 adatokat is be tudja vonni a központi adatmentésbe. Tehát a felhasználók adatai nem csak egyszerűen „elszállnak” a felhőbe, de gyors helyi visszatöltésekre, történeti adatok megtartására vagy éppen a teljes felhasználói adatállományban való keresésre is alkalmas a Druva mentés.

Egy-egy vállalat saját célú megvalósítása mellett készek vagyunk a Druva végponti adatmentést szolgáltatásként is biztosítani ügyfeleinknek.

Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.