EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

Dell Wyse vékonykliensek

A Dell által néhány éve megvásárolt Wyse cég fő terméke a vékonykliens volt, az üzembe helyezett eszközök számát tekintve piacvezető.
A Wyse speciális kiegészítő megoldásokat fejlesztett ki a terminál szerver / vékonykliens rendszerek tipikus problémáinak kezelésére, úgymint:

  • Multimédia (hang, mozgókép) minőségi és hatékony kezelése – TCX Multimedia. Ez a megoldás a terminál szerveren észleli a multimedia továbbítási igényt, és ezeket külön, hozzáadott protokollon továbbítja. A vékonykliens a helyi erőforrásait felhasználva játssza le ezeket a tartalmakat. Ennek eredményeképpen a multimédia tartalom jó minőségű, ugyanakkor a hálózati forgalom szabályozott, az interaktív funkciók nem szenvednek minőségromlást.
  • USB port virtualizáció – a kliens USB portjait a VMware virtuális gép portjaiként láttatja, kezeli. Lapolvasók, nyomtatók és egyéb USB-n kapcsolt perifériák kezelését teszi lehetővé.
  • A Wyse készülékekbe az elterjedtebb IP telefon-megoldások (Cisco, Avaya, Asterisk) integráltak, azaz nem szükséges külön asztali telefonkészülék elhelyezése a vékonykliens mellé.
Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.