EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

VMware infrastruktúra szoftverek

 
A szerver-virtualizációs megoldás céljára a piacon elérhető legkiforrottabb terméket a VMware vSphere termékcsaládot ajánljuk. Ennek már a Standard változata is tartalmazza az összes olyan szolgáltatást (vMotion, High Availability -- HA), mellyel egy virtualizált szerver infrastruktúra hatékonyan, a változó igényeket gyorsan követve üzemeltethető.
 
wmvare-virtualizacio-nagy
 

Az Enterprise Plus változat a vCenter management funkción kívül a nagyvállalati infrastruktúra optimalizált működtetéséhez szükséges összes eszközt nyújtja. Több gépre tervezett induló rendszer céljára a leggazdaságosabb választás az Acceleration Kit-ek megvásárlása, melyek egyszeri kedvezményeket tartalmazó licenszcsomagok.

Kisebb és közepes -- 5-20 valódi szervert üzemeltető -- vállalatok bátran választhatják a vSphere 6 Essentials Plus Kit-et, amely ugyan nem bővíthető, de 3 (2 processzoros) szerver méretig nagyvállalati igényességű infrastruktúrát építhetünk a szoftvercsomagra alapozva. A csomag egyebek mellett tartalmazza a vMotion, HA, Data Recovery és vCenter szolgáltatásokat is.

A VMware vSphere lehetővé teszi a szerver hardver erőforrások közös, egységes használatát. A HA, DRS és vMotion funkciókkal az egyes szolgáltatások rendelkezésre állása minőségileg javítható – pl. szükség esetén működő szolgáltatások (terminál, SQL szerver, stb.) egyik fizikai szerverről a másikra percek alatt leállás nélkül áthelyezhetők. A HA és DRS funkciók különböző feltételek alapján (pl. HW-SW hiba, szolgáltatási minőség jelentős romlása) a virtuális szervereket automatikusan helyreállítják.

A Fault Tolerance (FT) funkció üzembe állításával alkalmazásaink az adott szerver fizikai meghibásodását követően is megszakadás nélkül futnak.

A VMware Enterprise Solution Provider és vCloud Air Network Service Provider státuszú partnerei vagyunk. Ez utóbbi minőségünkben az IaaS felhő szolgáltatásainkat a VMware szoftver eszközeivel biztosítjuk ügyfeleink részére.

Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.