EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

Bemutatkozás

Cégünk elsősorban vállalatok részére kínál olyan informatikai megoldásokat, amelyek hatékony, megbízható és kezelhető infrastruktúrát teremtenek a napi üzletvitelhez.

Az általunk kínált megoldások neves gyártók kipróbált eszközeire épülnek, robusztus hardver és szoftver elemeket tartalmaznak. Szakembereink többsége sok évet töltött nagyvállalati informatikai rendszerek megvalósításában, műszaki támogatásában. Meggyőződésünkké vált, hogy a jól kézben tartható, szorosan felügyelt, kapacitásaiban bővíthető, üzembiztos informatikai infrastruktúra nem pénz-kérdés!

A leegyszerűsített, erőforrásait tekintve központosított architektúra a nagyvállalatok számára üzleti, gazdasági racionalitás, és a kisebb vállalatok is megengedhetik maguknak. Nem szükségszerű, hogy egy több év alatt kialakult vállalati IT hálózatnak különféle származású, kiépítésű, heterogén szerverek és PC-k dzsungelévé kell válni. Mi egyszerű, egyenes utat mutatunk a könnyen üzemeltethető, az üzleti tevékenységet hatékonyan támogató informatika felé.

A Linear Solution Kft. munkatársai széleskörű gyakorlatot szereztek adattárolási, adatmentési megoldások megvalósításában különféle hazai közép- és nagyvállalatoknál. Erre a szakismeretre alapozva építettük ki központi szolgáltatói adatmentő infrastruktúránkat. A legmagasabb szintű adatbiztonság érdekében különféle technikákat kombinálva, az adott informatikai rendszer egyedi jellemzőihez, ügyfeleink igényeihez idomulva nyújtunk felhő rendszerű infrastruktúra (IaaS), adatmentés, adatvédelem (BRaaS) szolgáltatást.

Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.