EGYENES ÚT A HATÉKONY INFORMATIKÁHOZ

Veeam adatvédelem

A Veeam fejlődése az elmúlt évek egyik sikertörténete a vállalati informatikában. A virtualizált környezetre optimalizált adatmentési megoldásból napjainkra megszületett a Veeam Availability Platform, amely a vállalati informatikai rendszer méretétől függetlenül kínál átfogó megoldást mind adatvédelem, mind DR rendszer tekintetében.

Az Availability Platform komponensei önmagukban is megvalósíthatók, vagy igény szerinti összeállításban állíthatók hadrendbe. Ha valaki úgy dönt, hogy a komplett megoldást választja, a következő összetevőkkel gazdagodik:

 1. Veeam Availability Suite
  A Veeam zászlóshajója, mely a virtuális, a fizikai és a felhőalapú munkameneteket biztosítja a Veeam Backup & Replication™ és Veeam ONE™ szoftverekkel.

  A Veeam Backup and Replication szoftver kimondottan a virtuális infrastruktúra (VMware és Hyper-V) adat- és rendszermentési feladataira tervezett. A mentési sűrűséget (RPO) gyakorlatilag tetszőleges gyakoriságra lehet szabni. A külső lemezes tárolóra végzett mentés és a visszatöltés gyors, egyszerű. Fájlonkénti visszaállításra is lehetőség van. A szoftver a mentéseken túl képes a mentett virtuális szervereket eseti igényeknek megfelelően a mentési célú tárolóról is elindítani (DR). Az Enterprise kiadástól felfelé a szalagtárakra (Tape Library) is kiterjed mágnesszalagos mentés integrációja.

  A tárolótechnika gyártók legelterjedtebb eszközein (EMC, NetApp, HP), az NFS tárolókon a tárolóeszközök pillanatkép (snapshot) és replikáció szolgáltatásaira épül a mentés szervezése, így annak hatékonysága összehasonlíthatatlanul jobb a hagyományos, LAN hálózaton forgalmazó adatmentéshez viszonyítva.

  Gyakorlati tapasztalataink alapján ajánljuk a Veeam One (Monitor and Reporter) nevű kiegészítését arra a célra, hogy tisztább, döntésekre alkalmasabb képet lássunk a teljes virtualizált rendszerről.

 2. Veeam Agent for Microsoft Windows/Veeam Agent for Linux
  Fizikai és a felhő-alapú szerverek (Windows vagy Linux) mentése és visszaállítása.

 3. Veeam Backup for Microsoft Office 365
  A Microsoft Office 365 biztonsági mentése és a helyreállítása.

 4. Veeam Availability for Amazon Web Services
  Az üzleti innováció és agilitás növelése az AWS használatával.

 5. Veeam Availability Orchestrator
  A DR összehangolást biztosítja a Veeam mentésekkel és replikációkkal.

 6. Veeam Availability Console
  „Minden egy helyen” menedzsment a virtuális, a fizikai és a felhő-alapú munkák irányításához.

 7. Veeam Cloud Connect
  A helyi adatközpont és a felhőben lévő infrastruktúra közötti együttműködést biztosítja.

Veeam Cloud Provider hivatalos szolgáltató partnerként a helyi és távoli (offsite) mentést készek vagyunk szolgáltatásként is nyújtani. IaaS szolgáltatásunkban is Veeam adatmentő eszközöket alkalmazunk.


 

További információk: Veeam Availability Suite

Lépjen kapcsolatba velünk
Név *
Hibás adat.
E-mail cím *
Hibás adat.
Üzenet *
Hibás adat.
Ellenőrző kód * Ellenőrző kód *   Új
Hibás adat.